Schnoor plast drone foto 13

Persondatapolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Schnoor Plast Danmark ApS behandler dine personoplysninger, når du benytter vores kontaktformular på vores hjemmeside og når du besøger vores hjemmeside, som benytter Google Analytics.

Hvilke data indsamler vi?

Når du kontakter os via vores kontaktformular, indsamler vi udelukkende din e-mailadresse.

Ved at bruge Google Analytics indsamler vi anonymiserede data om dit besøg på vores hjemmeside, såsom hvilke sider du besøger, hvor lang tid du tilbringer på hver side og hvilket land du besøger fra.

Hvordan bruger vi dine data?

Vi bruger din e-mailadresse udelukkende til at besvare de spørgsmål eller henvendelser, du sender til os via kontaktformularen. Din e-mailadresse bruges ikke til markedsføringsformål og vil ikke blive delt med tredjeparter.

De anonymiserede data fra Google Analytics bruger vi til at forbedre vores hjemmeside og give en bedre brugeroplevelse.

Hvordan beskytter vi dine data?

Vi tager databeskyttelse alvorligt. Vi træffer foranstaltninger for at beskytte din e-mailadresse og sikre, at uautoriserede parter ikke får adgang til den.

De data, som indsamles via Google Analytics, er anonymiserede og kan ikke spores tilbage til en enkelt individ.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om indsigt i, rettelse eller sletning af din e-mailadresse i vores system. Derudover har du ret til at anmode om, at dine data ikke indsamles via Google Analytics ved at benytte Google’s “fravælgelses”-tilføjelsesprogram til browsere.

Hvis du ønsker at udøve nogen af dine rettigheder, kan du kontakte os via vores kontaktformular eller de kontaktoplysninger, der er angivet på vores hjemmeside.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre denne privatlivspolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på denne side.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside eller de øvrige kontaktoplysninger, der er angivet der.

Note: Alle bokese med * skal udfyldes