Vi tilbyder

Schnoor Plast Danmark Kvalitetskontrol WEB 1

Hos Schnoor Plast ApS kan vi varetage alle dele af et projekt – fra idé over fremstilling af værktøj til produktion af plastemner.

Har du fået en god idé, eller har din virksomhed behov for en testversion af et nyt produkt, kan vi jos Schnoor Plast ApS levere modeller, prototyper og anden udvikling.

Små og store opgaver
Skal du have produceret små eller store serier, så lad os hos Schnoor Plast ApS med vores tekniske knowhow og store erfaring bevise, at vi er i stand til at løse opgaven. Vi har stor erfaring og står altid til rådighed for både private opg erhverv.

I undermenuerne kan du læse meget mere om produkter, udstyr og produktionsprocesser hos Schnoor Plast ApS.

Plastprodukter

​Gennem årene har vi hos Schnoor Plast ApS produceret mange forskellige pladsprodukter. Ofte er vi også involveret i udviklingsopgaver, i og med vi har stor erfaring med prototype- og produktudvikling.

Vi har blandt andet produceret:

  • Plasthåndtag
  • Ventiler til højtryksrensere
  • Skænkeproppe til vin
  • Komponenter til satellitudstyr
  • Stole
  • Aktuatorer
  • Bøsninger, skiver og ophæng til Dankort-terminaler
  • Vandkander
  • Kabinetter til satellitantenner

 

Vi producerer emner i både hård og blød plast i alle farver samt i transparant plast. Oftest producerer vi tekniske emner, men også andre emner direkte til forbrugeren har vi erfaring med.

Kontakt os på telefon 9852 3357 for at høre mere.

214 1

Maskineri

​Lige siden etableringen af virksomheden i 1984 har vi hos Schnoor Plast ApS været kendetegnet ved at bruge den nyeste teknik og det nyeste udstyr. Vi kan producere plastemner på op til 2.500 g, da alle vores maskiner er topmoderne og udstyret med robotter. 
Dermed kan vi til enhver tid tilbyde gode løsninger på komplicerede opgaver – altid med hurtig levering og til konkurrencedygtige priser.

Præcise rapporter
Udover topmoderne produktionsudstyr har vi hos Schnoor Plast ApS også et bredt udvalg af måleværktøjer, som giver præcise rapporter.

Kontakt os på telefon 9852 3357 allerede i dag, hvis du ønsker yderligere information, eller hvis du har en idé eller en skitse, du ønsker realiseret.

3D-printer

​Skøre idéer såvel som originale produktforslag kan blive en realitet hos os, da vi er i besiddelse af en 3D-printer.

Det betyder, at vi hurtigt og billigt kan skabe et overblik over produktidéer, så det er lettere at afgøre, om produktet skal produceres.

Kunder i hele landet
Vores 3D-printer er benyttet af opfindere og virksomheder i hele landet. Printeren giver overblik og ny viden om produkter og funktionaliteter, som ellers ikke fremstår af almindelige tegninger.

Med et 3D-print i hånden følger håndgribeligheden og dermed et langt bedre beslutningsgrundlag for eventuel produktion.

Altid til rådighed

Har du spørgsmål til 3D-tegninger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 9852 3357. Hos Schnoor Plast ApS er vi altid klar til at hjælpe både nye og eksisterende kunder.

157 1
174 1

Fra idé til produkt

Vi bringer dine idéer fra tankestadiet til færdigt produkt.

Da vi har maskineriet til at skabe værktøjerne i vores egen produktion, har vi muligheden for at udvikle plastemner og produkter ud fra skitser uden brug af underleverandører eller eksterne partnere.

Virksomheder
Vi har gennem årene serviceret mange virksomheder, som har ønsket test af nye produkter og produktidéer.​

Derudover har vores gennemgribende start-til-slut-service skabt mange gode relationer til opfindere i hele landet. Vores konkurrencedygtige priser gør det attraktivt at skabe prototyper og modeller og dermed realisere idéer på et tidligt stadie.

Uanset hvilken type idé, du har, er Schnoor Plast ApS din samarbejdspartner i både udvikling og produktion af plastemner. Ring til os på telefon 9852 3357, så vi kan tage en snak om din forestående opgave.

Kvalitet til tiden

Hos Schnoor Plast ApS er vi kendetegnet ved hurtig levering og høj kvalitet. 

Lige siden etableringen af virksomheden i 1984 har det været en vigtig del af vores koncept at skabe gode resultater for vores kunder. Det betyder resultater, som kan ses, og som kunderne kan glæde sig over både nu og i mange år frem.

Egen produktion
At vi kan levere hurtigt, skyldes i høj grad, at hele processen kan integreres i vores egen produktion.

Vi har derfor stor kontrol over alle faser og er ikke afhængige af eksterne partnere og leverandører. Dermed kan vi give sikre datoer for levering af både testemner, prototyper og hele serier.

368 1 2
Note: Alle bokese med * skal udfyldes